Hívj minket!
+36 30 135 5898 

Olcsóbban szeretnél kikapcsolódni? Szervezz csoportot!

TrekWolf

Csak néhány programunknál van konkrét túraidőpont feltüntetve. Egyéb esetben a túra a kiírásban feltüntetett minimális létszám meglétét követően a csoporttal egyeztetett időpontban indul.

A csoportlétszám megléte esetén a „Kapcsolat" menüpont alatt tudtok egyedi időpontot kérni, amit célszerű indulás előtt legalább 3 héttel megtenni, különben nem biztos, hogy az általatok kért időpontra főszezonban garantálni tudunk szabad túravezetőt.

Kérjük, hogy az időpont egyeztetést követően, a jelentkezési lap kitöltése után a túravezetői díjat egy összegben fizessétek be.

A csoport szervezője - amennyiben (személyén kívül) a túra indításához szükséges minimális létszámot sikerül beszerveznie - egyedi kedvezményben részesül, így Neki csupán egy jelképes összeget, 1.000 Ft túravezetői díjat kell fizetnie.

Amennyiben mégsem lenne meg a szükséges létszám, azonban vállaljátok, hogy a minimális létszám után járó túravezetői díjat megfizetitek, akkor természetesen az alacsonyabb létszámmal is indítjuk a programot.

A választható túrákat itt tekinthetitek meg.

http://trekwolf.hu/turak/csoportoknak.html