Hívj minket!
+36 30 135 5898 

Jelentkezési tudnivalók

A jelentkezési határidő
Programjainkra a honlapunkon feltüntetett jelentkezési határidő lejártáig lehet jelentkezni. Ha valóban szeretnél a túránkra eljönni, akkor célszerű minél előbb, akár több hónappal az indulás előtt jelentkezni, mert ha túl későn jelentkezel, nem biztos, hogy tudunk Neked segítséget nyújtani abban, hogy a túránk (például, amelynek helyszínére repülővel utazunk, vagy vízum szükséges az adott országba történő belépéshez) találkozási helyén időben ott legyél.

Várólista
Előfordulhat, hogy egy adott túrára már nincs szabad helyünk az általad kiválasztott időpontban. Ebben az esetben is érdemes a várólistára feliratkoznod, melyet túráink telítettsége esetén vezetünk, hogy előreléphessen a neved, ha valaki lemondani kényszerül a túrát. Azoknak, akik várólistára kerülnek, a túravezetői díjat természetesen nem kell befizetni.
A várólistára feliratkozás érdekében telefonon vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés
Mielőtt jelentkezel, alaposan olvasd át a túra részletes programját! Ha bármi kérdésed volna a túrákkal, a jelentkezéssel vagy egyáltalán velünk kapcsolatban, kérünk, keress meg minket bátran telefonon, e-mailben vagy személyesen, és segítünk. Honlapunk sok tekintetben szolgál információval, érdemes alaposan átnézned. Az egyes programjainkra való jelentkezés az adott túra kiválasztásával kezdődik. A túra programjánál a jobb felső sarokban látható „Időpontok és jelentkezés" felirat alatt lévő dobozban, a túra időpontjába kattintva tudsz jelentkezni. Miután ezt megtetted, elolvastad és elfogadtad a jelentkezési tudnivalókat, valamint a szerződést, ki kell töltened a jelentkezési lapot, amit egy kattintással el tudsz nekünk küldeni. Amint megkaptuk az interneten elküldött jelentkezésed, kapsz egy automatikusan válaszoló e-mailt (jelentkezés visszaigazolása) egy regisztrációs számmal, mely e-mailhez csatolva megküldjük a megbízási szerződést és annak alábbi mellékleteit: jelentkezési tudnivalók, túraprogram, jelentkezési lap és díjbekérő, amelyek a szerződés elválaszthatatlan részét képezik. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, akkor valószínűleg mi sem kaptuk meg a jelentkezésedet. Ebben az esetben kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben a jelentkezés a honlapunkon keresztül történt, úgy a megbízási szerződést, a jelentkezési lapot, a jelentkezési tudnivalókat és a túraprogramot tartalmazó dokumentumokat – az ügyintézés gyorsítása érdekében – nem nyomtatjuk ki és juttatjuk el postai úton, hanem az általad a jelentkezési lapon megadott e-mail címre küldjük el. Ettől függetlenül azonban, amennyiben postai úton kéred az említett dokumentumok papír alapon történő megküldését, akkor azokat természetesen postai úton megküldjük számodra a részvételi díj (díjrészlet) befizetését követően.

Internet elérhetőség hiányában csak személyesen, a TrekWolf Kft. mindenkori székhelyén tudsz jelentkezni programjainkra.

Jó tudni, hogy nemcsak a saját, de a túratársad nevében is jelentkezhetsz, amelyhez nem kell mást tenned, mint a jelentkezési lapon a túratársad kért adatait megadni. Az adatok valóságáért és rendelkezésre bocsátásának jogszerűségéért a TrekWolf Kft. nem felel, azok valódiságát és jogszerűségét nem vizsgálja, azokért kizárólag a nyilatkozatküldő felel.

FONTOS:
Túráinkra a konkrét jelentkezés, valamint annak véglegesítése a túravezetői díj, illetve a megbízási szerződés 5./ pontjában rögzített díjrészlet befizetésével történik. A pontos összeget a túrák részletes tájékoztatójánál találod.
Lehetséges, hogy az általad kiválasztott túrára valamilyen speciális okból a fentiektől eltérő foglalási menet vonatkozik, ez azonban ritka, és az adott programoknál ezt mindig jelezzük (pl.: ingyenes túráinknál nem kell túravezetői díjat fizetned).
14 és 18 év közöttiek esetében a túráinkon való részvételhez szülői vagy gondviselői beleegyezés szükséges, 14 év alatti kiskorú esetén pedig a beleegyezésen kívül a szülő egyben a szerződő fél is. A jelentkezési lapot ennek megfelelően kell kitölteni.

Fizetés
A jelentkezési lap elküldése csak a megbízás regisztrálását igazolja, a szerződés akkor tekinthető megkötöttnek, ha a túravezetői díjat, illetve a megbízási szerződés 5./ pontjában rögzített díjrészletet a határidő letelte előtt megfizeted. Ez történhet bankkártyás fizetéssel, vagy a jelentkezést követő három munkanapon belüli banki átutalással. Az összeg átutalásakor kérünk, tüntesd fel a kiválasztott túra nevét és annak időpontját, vagy a jelentkezést visszaigazoló e-mailben feltüntetett regisztrációs számot. A túravezetői díjat (így a részletet és a hátralékot is) az általad választott fizetési módozatnak megfelelően kell megfizetned, attól eltérni nem lehet.
Ha valakivel együtt jelentkezel, és egy jelentkezési lapot töltesz ki, akkor a társa(i)d túravezetői díját is Neked kell kifizetned.
Amennyiben a jelentkezés után három munkanapon belül nem fizeted meg a túravezetői díjat, foglalásodat sajnos törölnünk kell.

Számla
Amint a túravezetői díj megérkezik hozzánk, mind a díjrészlet, mind a hátralék összegéről elektronikus számlát küldünk az általad megjelölt e-mail címre.
Számlát csak arra a névre és címre tudunk kiállítani, amit a jelentkezési lapon megjelöltél. Amennyiben cég nevére kérsz számlát, kérjük, hogy töltsd ki a jelentkezési lap megfelelő rovatát! A számlát kiállítása után nem áll módunkban módosítani. A számlán a túra neve, a résztvevő neve és a részvételi díj fog szerepelni.

Tudnivalók az elektronikus számlákról
Az elektronikus számla egy PDF formátumú fájl, amelyet részedre e-mailben csatolva küldünk. A számlát - az ügyintézés gyorsítása érdekében - nem nyomtatjuk ki és juttatjuk el postai úton.

Indulás
A részletes tájékoztatóban megjelölt, a telefonon egyeztetett, vagy esetleg az indulás előtt küldött levélben rögzített időpontban és helyen legyél ott, és élvezd a túrázást!

Elállási, felmondási feltételek (lemondás, átjelentkezés)
Ha egy túrát lemondasz, vagy átjelentkezel egy másikra, azt minden esetben írásban igazolható módon kell megtenni. Amennyiben ezeket e-mailben küldöd el, e-mail küldése esetén írásban, igazolható módon, legalább ajánlott levélként postai úton megküldött nyilatkozattal is meg kell erősíteni az elállási vagy lemondási szándékodat! A levonások százalékos értékét az írásos lemondás TrekWolf Kft. mindenkori székhelyének címére történő beérkezése napjától számítjuk.

Változtatások
Olyan helyeken is vezetünk túrát, ahol bármikor előfordulhatnak a számítottól eltérő élethelyzetek. A helyi szokások, a miénktől eltérő, számunkra akár logikátlan viselkedésformák miatt meglepetés érhet minket. Felhívjuk a figyelmed arra, hogy Európán kívül (de alapvetően itt is) mindig fel kell készülni az itthonitól eltérő mentalitásra, ami rugalmasságot és türelmet igényel. Bármikor és bárhol előfordulhat vis maior helyzet (tehát természeti katasztrófa, társadalmi feszültség, stb.), melyek következtében akár többletköltségek is felmerülhetnek (utazás félbeszakítása, kényszerű útvonal-változtatás, stb.). Ezeket cégünk nem vállalhatja magára, hiszen nem várt események következtében lépnek fel. Ilyen esetben a megbízottat kárfelelősség vagy megtérítési felelősség nem terheli.

Az időjárás a hegyekben igen változékony, és ez nagymértékben befolyásolhatja a túrákat. A zord időjárás vagy a résztvevők erőnléte szükségessé teheti az előzetesen egyeztetett túraterv módosítását. Így túravezetőink indokolt esetben akár az egész csoporttal visszafordulhatnak. A túravezető döntését mindenkinek be kell tartania, mivel az a résztvevők biztonságát szolgálja. A legfontosabb, hogy mindenki épségben, és kizárólag jó emlékekkel térjen haza.

Ha a túrával kapcsolatban különleges tudnivaló, esetleg bizonytalansági tényező merül fel, akkor azt az út leírásánál jelezzük, illetve jelentkezéskor szóban is figyelmeztetünk erre.