Hívj minket!
+36 30 135 5898 

Erdélyben, Tusnádfürdőtől a Gyimesekig.
Hat nap, öt éjszaka, négy nap terepjárózás.

Ez a túra saját terepjáróval rendelkező túrázók számára alakítottuk. Erdélyi túránkat Tusnádfürdőn kezdjük, ahol első este összejön a társaság ,majd másnap már sok terepezéssel átmegyünk a Gyimesekbe, ahol négy éjszakát töltünk. Budapesttől a teljes túra hosszán 2.000km-t teszünk meg. 2004 óta erdélyi tájakon is szerzett gyakorlattal rendelkező túravezetőnk, csodálatos helyekre, vezeti el terepjárósokat. A helyismeret és a terepjárós gyakorlat kényelmessé, biztonságossá teszi az egyébként izgalmas, kalandokban gazdag kirándulásokat.

Túraprogram

1. nap: Találkozó Tusnádfürdőn a Szent Kristóf panzióban, erdélyi idő szerinz 17 órától elfoglalhatjuk szobáinkat. Finom vacsorával kezdjük a közös programot. 
2.nap: Másnap erdélyi időzóna szerint 9 órakor Indulunk, már sok terepell a hegyelen át csodálatos környezetben, terepjáróinkkal kirándulva. Megérkezés délután a Gyimesekbe, a Muhosfürdő panzióba, ahol 4 éjszakát töltünk el.
3.-4.-5. nap: Innen csillagtúrában megyünk terepezni, napi 6-7 órát. Aki többet szeretne pihenni, számukra ott van még a gyógyvizes fürdő, 10 személyes dézsa, szauna, kinti medence is.
6.-nap. Hazautazás önállóan.

Lehetőség van a Pünkösdi hétvégét a túra után Gyimesben tölteni (Csíksomlyói búcsú, ha lesz). Kérem ha szeretnél tovább maradni a szálláson, időben jelezd nekünk.

Túra nehézsége  

Átlagos terepjáróval teljesíthető, terepgumi szükséges. Átlagos gyakorlottság elég, ha kicsit nehezebb szakaszokra érkezünk, segítünk egymásnak az áthaladásban.

Technika: wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw

Kondíció: wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw

Szükséges felszerelés

Átlagos terepjáró, időjárásnak megfelelő réteges öltöszködés.

Autók közötti kommunikációhoz rádiót biztosítunk.

Létszám

Nagy létszámú csoportos túrát minimum 7 terepjáros jelentkezése esetén indul. Maximum 15 db autó lehet. Kisebb létszámú csoportokat 4 autótol előzetes megbeszélés alapján felárral indítunk.

Ár

120.000- Ft   Egy autó részvételére értendő, több személy esetén is.

Erdélyben, Tusnádfürdőtől a Gyimesekig.
Hat nap, öt éjszaka, négy nap terepjárózás.

Ár tartalmazza

Ár tartalmazza a túravezetést, teljes leszervezést. A vezető(k) szállással kapcsolatban felmerült költségeit, a technikai felszerelés bérleti díját. Meglepetés ajándékokat.

Ár nem tartalmazza

Autót, autóval kapcsolatos kiadásokat, üzemanyagot, útdijat, szállás, félpanziós étkezés árát, amit intézünk mindenkinek (190€ az 6 éjszaka félpanziós ellátással, 10€/nap az egyágyas felár. Gyerekeknek 3-12 éves kor között fél ár.). Önállóan kell megkötni a biztosítást.

Utazás  

Őnállóan, a találkozási helytől vezetett túraként.

Szállás  

Minden szállás szinvonalas panziókban van, félpanziós ellátással, bőséges reggeli és vagcsora.

Biztosítás  

Ehhez a túránkhoz az EUB Top, vagy a Top Extra utasbiztosítását ajánljuk Sport Extra kiegészítéssel.

További információk

7 vagy 7 nél több jelentkező esetén más időpontban is indítjuk ezt a túrát. Kisebb létszámú csoportokat 4 autótol előzetes megbeszélés alapján felárral indítunk. A részvételi díj autóként értendő.