Hívj minket!
+36 30 135 5898 

Terepjárós Téli Túra Erdélyben
Hat nap, öt éjszaka, négy nap terepjárózás.

Ezt a túránkat, túrázásra felkészített terepjáróval rendelkező társaságok számára szervezzük. Erdélybe a Gyimesekbe, Budapesttől a teljes túra hosszán 2.000km-t teszünk meg. Több mint tíz éves gyakorlattal rendelkező túravezetőnk, csodálatos helyekre, vezeti el terepjárósokat. A helyismeret és a terepjárós gyakorlat kényelmessé, biztonságossá teszi az egyébként izgalmas, kalandos kirándulásokat.

A tél miatt az utvonal választás változó lehet ezért a GPS pontkereső megmérettetésre ezen a túrán nincs lehetőség. 

Túraprogram

1. nap: Találkozó a 4-es úton 66km-nél lévő MOL benzinkúton 8 órakor, indulás 8'30 órakor, út közben többször tartunk pihenőt ahol lehet még csatlakozni, vagy este a szálláson találkozunk. Együtt megyünk biharkeresztesi határátlépő felé, ott pénzváltás, útdíj vétel (ezt online is meglehet venni), majd tovább. Pihenő a királyhágón, Bánfihunyadtól felmegyünk a Pádis-hegységbe és a hegyeken át megérkezünk Tordaszentlászlóra, ahol az első napi szállásunk lesz. Ott várnak szép, meleg szobákkal és finom vacsorával.

2.nap: Másnap erdélyi időzóna szerint 9 órakor Indulunk, már kirándulva, út közbeni, székelyföldi érdekességek megtekintésével. Megérkezés délután a Gyimesekbe, a Muhosfürdő panzióba, ahol 4 éjszakát töltünk el.

3.-4.-5. nap: Innen csillagtúrában megyünk terepezni, napi 6-7 órát. Ha lesz igény éjszakai, extrém, vagy nagyobb túrákra, lesz rá lehetőség. Aki meg többet szeretne pihenni, számukra ott van még a gyógyvizes fürdő, 10 személyes dézsa, szauna is.

6.-7. nap: Hazafelé jövet fakultatív választható egy megálló, ahol lehet egyet aludni, Tamás bisztró panzióban. Ebben az esetben még felmegyünk a Madarasi Hargitára, megnézzük Székelyvarság érdekességeit, megállunk Korondon, és a következő nap délelőtt kirándulunk autóinkkal a kalotaszegi régióban is. Ez hétfő kora esti hazaérkezéssel jár. 30€ plusz kiadással jár.

Túra nehézsége  

Átlagos terepjáróval teljesíthető, terepgumi szükséges. Átlagos gyakorlottság elég, ha kicsit nehezebb szakaszokra érkezünk, segítünk egymásnak az áthaladásban.

Technika: wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw

Kondíció: wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw

Szükséges felszerelés

Átlagos terepjáró, terepre való autógumi, időjárásnak megfelelő réteges öltöszködés.

Autók közötti kommunikációhoz rádiót biztosítunk.

Létszám

Nagy létszámú csoportos túrát minimum 10 terepjáros jelentkezése esetén indul. Maximum 20 db autó lehet. Kisebb létszámú csoportokat 4 autótol előzetes megbeszélés alapján felárral indítunk.

Ár

120.000-Ft

Terepjárós Téli Túra Erdélyben
Hat nap, öt éjszaka, négy nap terepjárózás.

Ár tartalmazza

Ár tartalmazza a túravezetést, teljes leszervezést. A vezető(k) szállással kapcsolatban felmerült költségeit, a technikai felszerelés bérleti díját. Meglepetés ajándékokat.

Ár nem tartalmazza

Autót, autóval kapcsolatos kiadásokat, üzemanyagot, szállás, félpanziós étkezés árát, amit intézünk mindenkinek (150€ az 5 éjszaka félpanziós ellátással). Önállóan kell megkötni a biztosítást.

Utazás  

Őnállóan, a találkozási helytől vezetett túraként.

Szállás  

Minden szállás szinvonalas panziókban van, félpanziós ellátással, bőséges reggeli és vagcsora.

Biztosítás  

Ehhez a túránkhoz az EUB Top, vagy a Top Extra utasbiztosítását ajánljuk Sport Extra kiegészítéssel.

További információk

0 vagy 10 nél több jelentkező esetén más időpontban is indítjuk ezt a túrát. Kisebb létszámú csoportokat 4 autótol előzetes megbeszélés alapján felárral indítunk.