Hívj minket!
+36 (70) 422 3709 

Utcai terepjáróknak, Tordaszentlászlótól a Gyimesekig.
Hat nap, öt éjszaka, négy nap terepjárózás.

Ezt a túránkat, utcai terepjáróval rendelkező társaságok számára szervezzük. Kímélős, karcmentes kirándulásokkal. Erdélybe a Gyimesekbe, Budapesttől a teljes túra hosszán 2.000km-t teszünk meg. 2004 óta erdélyi tájakon is szerzett gyakorlattal rendelkező túravezetőnk, csodálatos helyekre, vezeti el terepjárósokat. A helyismeret és a terepjárós gyakorlat kényelmessé, biztonságossá teszi az egyébként izgalmas, kalandokban gazdag kirándulásokat.

Túraprogram

1. nap: Találkozó a 4-es úton 66km-nél lévő MOL benzinkúton 8'30 órakor, indulás 9 órakor, út közben többször tartunk pihenőt ahol lehet még csatlakozni, vagy este a szálláson találkozunk. Együtt megyünk biharkeresztesi határátlépő felé, ott pénzváltás, útdíj vétel (ezt online is meglehet venni), majd tovább. Pihenő a királyhágón. Kalotaszegi részen, vagy a Pádis hegységben már terepre is megyünk. Estére megérkezünk Tordaszentlászlóra, ahol az első napi szállásunk lesz. Ott várnak szép szobákkal és finom vacsorával.
2.nap: Másnap erdélyi időzóna szerint 9 órakor Indulunk, már kirándulva, út közbeni, székelyföldi érdekességek megtekintésével. Megérkezés délután a Gyimesekbe, a Muhosfürdő panzióba, ahol 4 éjszakát töltünk el.
3.-4.-5. nap: Innen csillagtúrában megyünk terepezni, napi 6-7 órát. Ha lesz igény éjszakai, extrém, vagy nagyobb túrákra, lesz rá lehetőség. Aki meg többet szeretne pihenni, számukra ott van még a gyógyvizes fürdő, 10 személyes dézsa, szauna, kinti medence is.
6.-7. nap: Hazafelé jövet fakultatív választható egy megálló, ahol lehet egyet aludni, Sztánán az Orgona panzióban. Ebben az esetben még felmegyünk a Madarasi Hargitára, megnézzük Székelyvarság érdekességeit, megállunk Korondon, és a következő nap délelőtt kirándulunk autóinkkal a kalotaszegi régióban is. Ez hétfő délutáni hazaérkezéssel jár. Orgona panzió ára 40€/Fő félpanzióval.

Túra nehézsége  

Átlagos terepjáróval teljesíthető, terepgumi nem feltétlenül szükséges. Átlagos gyakorlottság elég, ha kicsit nehezebb szakaszokra érkezünk, segítünk egymásnak az áthaladásban.

Technika: wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw

Kondíció: wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw wolf paw

Szükséges felszerelés

Átlagos terepjáró, időjárásnak megfelelő réteges öltöszködés.

Autók közötti kommunikációhoz rádiót biztosítunk.

Létszám

Nagy létszámú csoportos túrát minimum 10 terepjáros jelentkezése esetén indul. Maximum 20 db autó lehet. Kisebb létszámú csoportokat 4 autótol előzetes megbeszélés alapján felárral indítunk.

Ár

74.000- Ft

Utcai terepjáróknak, Tordaszentlászlótól a Gyimesekig.
Hat nap, öt éjszaka, négy nap terepjárózás.

Ár tartalmazza

Ár tartalmazza a túravezetést, teljes leszervezést. A vezető(k) szállással kapcsolatban felmerült költségeit, a technikai felszerelés bérleti díját. Meglepetés ajándékokat.

Ár nem tartalmazza

Autót, autóval kapcsolatos kiadásokat, üzemanyagot, szállás, félpanziós étkezés árát, amit intézünk mindenkinek (150€ az 5 éjszaka félpanziós ellátással. Gyerekeknek 3-12 éves kor között fél ár.). Önállóan kell megkötni a biztosítást.

Utazás  

Őnállóan, a találkozási helytől vezetett túraként.

Szállás  

Minden szállás szinvonalas panziókban van, félpanziós ellátással, bőséges reggeli és vagcsora.

Biztosítás  

Ehhez a túránkhoz az EUB Top, vagy a Top Extra utasbiztosítását ajánljuk Sport Extra kiegészítéssel.

További információk

10 vagy 10 nél több jelentkező esetén más időpontban is indítjuk ezt a túrát. Kisebb létszámú csoportokat 4 autótol előzetes megbeszélés alapján felárral indítunk. A részvételi díj autóként értendő.